COVID-19 és a konspiráció?

A hivatalos vakcinázási adatok Európában az [EudraVigilance] európai adatbázis szerint [1] , [2] :
* A vakcina okozta halálesetek száma 2021.03.13-ig: 3 964 fő.
* 2021.03.13-ig EU: 49,13 millió vakcina került beoltásra, Our World in Data
Ehhez még számoljuk hozzá UK (Anglia) adatait: 2021.03.13-ig, vakcinák száma: 25,22 millió.
Összesen EU + UK = 74,35 millió vakcina került beoltásra.

Most végezzünk egy közelítő számolást, mit jelent ez körülbelül:
3 964 : 74 350 000=0,053 ‰ (1000*3 964 / 74 350 000, ezrelék ‰, nem százalék %) ez kb. 1.5 hónapnak felel meg (2021.01.01-től kezdtek oltani, ami kb. 3 hónap, de van aki az elején, van aki pedig csak a végén kapta meg az oltást, ezért megközelítően 1.5 hónapot számolhatunk.)
Tehát a vakcinák a 0,053‰ mortalitást átlagban 1.5 hónap alatt érték el.
Egy év alatt a vakcinák mortalitása: 8*0,053=0.42‰ (vigyázat ezrelék ‰, nem százalék %).
Európában a COVID-19 mortalitása a teljes lakosságra nézve 1.188‰ (2021.03.13 adatok szerint), és kb. szintén 1 év adatairól van szó.

Mindebből arra a következtetésre juthatunk, hogy a vakcinák okozta halálesetek 35%-os COVID-19 járványnak felel meg. (35%=0.42/1.188)

Itt viszont figyelembe kell venni még 4 dolgot:
1. A vakcinák csak kb. 70%-95% hatásfokúak.
2. A vakcinák két komponensűek, melyet ebben a számolásban nem vettük figyelembe.
3. A vakcinák okozta valós halálesetek nagysága a hivatalos adatoknak akár a kétszerese is lehet.
4. A COVID-19 járvány illetve megbetegedés nem érint mindenkit, tehát a vakcinák okozta elhalálozás a valóságban sokkal rosszabb, mint egy 35%-os COVID-19 járvány.

Sajnos ezért még fizetnünk is kell. Úgy tűnik ez valóban kísérletezés az embereken.
A vakcinák által nyújtott védelem, a becslések szerint kb. 6 - 12 hónapig tart, utána újra megvásárolhatjuk. Lásd: [Izraeli tanulmány szerint, 3 hónap után gyorsan leesik a védettség]. Sajnos a hosszútávú mellékhatásokat senki nem ismeri, és ezért az orvosi boncolás sem képes egyértelműen igazolni, hogy a halálesetet a vakcina okozta.
Talán nem véletlen, hogy 630 000 berlini polgár már elutasította az oltást, annak ellenére, hogy egyre erősebb propaganda igyekszik azt népszerűsíteni. Ezzel kapcsolatban lásd még [A tudósok egyre inkább a vakcinák mellékhatásaira figyelmeztetnek]" és [A vakcinák több betegséget okozhatnak mint a COVID-19].
Nagyon érdekes videó kiváló orvostól, izraeli tapasztalatok: [A vakcinák hatása], ami viszont azt bizonyítja hogy a vakcina nagyon jól működik, persze mindez nagyon rövid távon. (Megjegyzés: Ebben a videóban a beoltás utánni halálesetek még sokkal rosszabb eredményeket mutatnak.)
Igen érdekes, tagadhatatlan tények: [Életeket ment-e a COVID-19 vakcina?] magyar, szlovák és angol nyelvű PDF. Ezt erősíti meg [Miért vannak újabb hullámai a koronavírusnak] cikk.
Egy Nóbel-díjas tudós figyelmeztetése: [3] , [Orvosok fellázadása] , [4] , [5] , [6] , [Nemzetközileg elismert orvosok megválaszolatlan kérdései nyílt levélben] , [Az Amerikai orvosok szövetségének volt igazgatója szerint is nagy bajok vannak] , [7] , [8] , [Vaccination data in Israel] .

Konspirációs kérdések

Ami szintén aggasztó, hogy Európában nagyon sok ország óriási kölcsönöket vett fel, tehát eladósodás történik. Ezzel kapcsolatban lásd ezt a cikket. Talán ezért kell ezt mindenhol megvalósítani, el kell adósítani mindenkit? Mivel ez igen jó biznisz, ezért nem fogják sajnálni ehhez a propagandára az eszközöket, amit most geopolitikai befolyásnak is neveznek. Csaknem azt mondhatjuk, hogy ezt el is ismerte az EU, hiszen ezért nem kaphatott teret Európában az orosz SPUTNIK-V vakcina (lásd az EMA minősítését). Az eladósodott európai országok befolyásolása "egyetlen centrumból" így sokkal könnyebb lesz?
Persze mindez konspirációs elméletnek minősül, viszont ahogy láthatjuk az eseményeket, mára már inkább összefüggés-elméletről beszélhetünk.

COVID-19 és a Biblia

Bibliai szempontból elmondhatjuk, hogy a Jelenések 6. fejezetében foglalt jövendölés teljesülésé történik most. A negyedik lovas megjelenését láthatjuk, ami egyenesen a halált hozza az emberekre. (Érdekes ebben az, hogy nem betegségeknek nevezi a negyedik lovast, hanem ami egyenesen a halált hozza.) A harsonák és a pecsétek felnyitása, mind egy-egy figyelmeztetés és bizonyságtétel is azoknak, akik figyelmesek. A 4 lovas


Mindez talán legjobban a Jelenések könyvében megjövendölt fenevaddal hozható összeköttetésbe, ami globális világhatalmat szerez a végidőkben. Eléri, hogy minden "király" őneki hódoljon. (Ebből látható, hogy a fenevad nem egy ország lesz, hanem valami más, ami felett a nemzeti államoknak nem lesz semmilyen hatalmuk.) Bár ezek az események még messzebb vannak, de úgy tűnik az előkészületek már javában folynak.