Endogén légzés

Endogén légzés egy olyan technika, amit mindenki elsajátíthat. Ezt átalában a Frolov légzőkészülékkel lehet megtanulni, linkek: [1], [2], [3].
Frolov Vladimir Fedorovich egy orosz orvos, aki az endogén légzést tanulmányozta. Saját magát ezzel a légzéssel gyógyította ki a rákból és a TBC-ből is.

Természetesen, ezt a légzést lehet végezni készülék nélkül is, néhány nap gyakorlás után, mindenki képes megtanulni. Lényege, hogy gyors belégzést kell tenni a hasba. Ezután lassú vagy szakaszos kilégzés történik úgy, hogy a tüdőnkben túlnyomást hozunk létre, tehát akadályoztatjuk a kilégzést és nagyobb erővel, de lassan vagy szakaszosan végezzük a kilégzést.
A belégzés kb. 2-3 másodperc, míg a kilégzés 7-15 másodperc. Vizualizálhatjuk, hogy a levegő és a széndioxid nagyobb mennyiségben jut a véráramba, ez felpezsdíti sejtjeinket.
Ezt a légzést napota 30 percig ajánlott végezni.
Ezután mindenki megtapasztalhatja, hogy testében igen komoly változások mennek végbe, ami jól érezhető lesz (még 2 óra múltával is), és kb. 3 illete 4 szeresére emelkedik a sejtek energetikai szintje. Valójában ebben a légzésben egy kis légszomj jön létre, olyan mintha sportolnánk, ami azt eredményezi, hogy a sejtek maguk "termelik" az oxigént. Nagyon ajánlom mindenkinek (időseknek is), főleg azoknak aki fáradékonyak, vagy egézségügyi problémákkal küzdenek.

Aki a mágikus fejlődés útján már ejutott odáig, hogy testében érzi az energetikai áramlatokat, pillanatok alatt meggyőződhet ennek a légzésnek jótekony hatásárol és mindennapos szokásává teszi ezt.

Kapcsolódó téma: Életenergia, prána légzés
Érdekesség: EGELY WHEEL video.